Petromax Griddle and Fire Bowl

Petromax Griddle and Fire Bowl er et 2-i-1 allround bål og grill, lavet af stål. Bålet kan tændes i ildskåle så jorden nedenunder ikke beskadiges, eller du kan vælge at sætte skålen over åben ild på de tre ben, hvis du vil tilberede et lækkert måltid til aftensmaden. Benene måler 23 cm., så bålet er løftet pænt over jorden.

Den midterste del af grillen bliver varmere end den ydre overflade. Derfor kan du bruge dette til at tilberede flere ting ad gangen. Steg for eksempel dine grøntsager i midten, men du har et saftigt stykke kød til at ligge på kanten.

For hver gang grillen bruges dannes en patina. Patinaen, og dermed grillens overflade, er non-stick, så den er nem at gøre ren efter brug.

 

Hvem er Petromax?

Petromax er et tysk mærke, der typisk forbindes med outdoorudstyr og helt særligt med deres petroleumslampe. Petroleumslampen HK500 er deres mest succesrige produkt, og er synonym med petroleumslamper i langt størstedelen af Europa.

Hos OutdoorPro.dk er det dog primært deres udstyr til madlavning og grill, der har fanget interessen, og det er her, du bør kigge, hvis du overvejer at udstyre haven med diverse udstyr og tilbehør, så du kan tilberede en række måltider over åben ild.

I flere årtusinder har mennesker lavet mad over åben ild, og det har Petromax valgt at understøtte med deres udstyr, der gør det både nemt og sikkert. Hvis du er interesseret i et udendørskøkken af højeste kvalitet, så er Petromax altså det rette mærke for dig. Du kan få både grill og komfurer, ildgryder og pander samt et hav af tilbehør, så du kan tilberede udsøgte måltider i haven.

Læs mere om Petromax som mærke her, samt hvad de kan tilbyde af produkter.