Petromax Bio-cleaner for soot and traces of fire- outdoorpro.dk
Bio Cleaner for Soot and Fire Traces
Bio Cleaner for Soot and Fire Traces

Bio Cleaner for Soot and Fire Traces

Petromax

129,00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Naturlig powerrens imod fedt og forbrændingsspor

Petromax' Bio Cleaner for Soot and Fire Traces kan nemt og effektivt fjerne selv det mest stædige snavs fra dit Petromax-udstyr. Petromax-rensen er lavet af naturlige ingredienser, og er derfor særlig skånsomt mod dit friluftsudstyr. Powerrensen er biologisk nedbrydelig og uden kunstige tilsætningsstoffer og -farver. Du kan nemt bruge det på stål, rustfrit stål, emaljerede eller pulverlakerede overflader, og samtidig sikre optimal beskyttelse af den materielle overflade. Rensen efterlader et beskyttende lag, som direkte modvirker dannelsen af rust. På denne måde slår du to fluer med ét smæk, og understøtter holdbarheden og ildsikkerheden i dit madlavningsudstyr.

Nem at bruge med øjeblikkelig effekt

Petromax' rens består ikke alene af miljøvenlige ingredienser, men flasken med det praktiske sprøjtehoved er også lavet af genanvendte materialer. Du får derfor et rent og naturligt rengøringsmiddel her, som kan bruges med det samme. For at fjerne snavs, olie og genstridige pletter fra dit udstyr, skal du sprøjte rigeligt af rensemidlet på de påvirkede steder. Kort efter påførelsen kan du rense dit grill eller madlavningsudstyr med rent vand, og derefter tørre det med en tør klud eller viskestykke. Hvis der er tale om stærkt påvirkede områder, kan du også smøre rensen godt ind med en blød børste eller svamp. Brug IKKE ståluld, da det kan skade overfladen på dit udstyr. Når rensen bruges regelmæssigt, særligt på metallisk udendørsudstyr der har legeret eller belagt overflade, vil dit udstyr være optimalt beskyttet imod rust, og vil forlænge holdbarheden betragteligt. Grundet dens fedtopløselige evner er Bio Cleaneren ikke egnet til patinerede overflader på støbejern/smedejern eller ildskåle. Tjek altid instruktionerne for brug og sikkerhed på produkterne du bruger rensen på!

Specifikationer

Indhold: 750ml
Ingredienser: 5 - 15 % ikke-ioniske surfactanter, < 5 % anioniske surfactanter, < 5 % amphoteriske surfactanter
Vægt: 835g
Egnet til: stål, rustfrit stål, emalje, ikke-jernholdige metaller og deres legeringer, pulverlakerede og zinkbelagte overflader, aluminium 
 

Relaterede produkter til Bio Cleaner for Soot and Fire Traces