Shizuka Noh Ken Folder

Shizuka Noh Ken Folder

CRKT

1102.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Japanskinspireret kniv, ideel til en tur i skoven 

Denne kniv er en nyere og mere kompakt version af Otanashi noh Ken™-kniven, og har en stærk låsemekanisme, så den er god at bruge når du har mest brug for det.

Den nye kompakte kniv er nemmere at bære og gemme væk i dit kit. Kniven har et klassisk Osaraku knivsblad, der blev gjort kendt af samuraien Takeda Shingen i 1500-tallet. Det modificerede tantoblad i denne kniv giver dig et redskab, der er rigtig godt til at skære med.

Låsemekanismen på denne kniv er særlig smart. Sikkerhedsmekanismen sætter en pin imellem låsen og rammen. Pinnen giver et ekstra lag beskyttelse, så låsemekanismen har mindre risiko for at gå løs ved brug. For at aktivere sikkerhedsmekanismen skal du trykke den manuelle sikkerhedsknap frem. For at lukke kniven igen, skal du trække den manuelle sikkerhedsknap tilbage, trykke rammelåsen over, og holde kniven sammen.

Knivens blad er laserindgraveret med det japanske ord for "skjult kniv", som er et ideal kniven lever op til. Knivens hæfte er G10, så du kan have ekstra godt fat i den, og den har et clip, så den er nem at sætte fast i dine bukser. 

Specifikationer

Knivsbladet længde: 92,08mm
Knivsbladets stål: AUS 8
Knivsbladets finish: Ætsningsfri
Knivsbladets tykkelse: 3,81mm
Længde udfoldet: 209,55mm
Længde sammenfoldet: 115,57mm
Vægt: 119,07g
Skæfte: G10

NB: Knive i Danmark skal bruges til anerkendelsesværdige formål, ellers er de ulovlige at besidde. Vi har skrevet en artikel om knivloven fra 2016, så du selv kan blive ajour med reglerne. Læs artiklen her.

Relaterede produkter til Shizuka Noh Ken Folder

Andre der købte denne, købte også