ACLIMA Woolshell Jacket With Hood Woman Damson
ACLIMA Woolshell Jacket With Hood Woman Damson
Lene Askøe Andersen
Det er en fantastisk jakke. Jeg har også bukserne magen til og de er perfekte til at vandre i, når man ønsker at vandre letvægt. Den er vind- og vand afvisende nok, til at kunne bruges på kølige dage, hvor det måske småregner lidt. Desuden holder det flere dage uden at komme til at lugte, da det er uld på indersiden.

ACLIMA Woolshell Jacket With Hood Woman Damson

ACLIMA

5/5 stjerner ud af 1 kundeanmeldelser.

1499.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

ACLIMA Woolshell Jacket With Hood Woman Damson

ACLIMA's Woolshell er en kvalitets uldfleece lavet i det fineste 300grams merinould. Udvendig er den forstærket med polyester for at øge slidstyrken. Jakken er yderst fleksibel hvilket giver dig en fantastisk bevægelsesfrihed.

Jakken er perfekt til brug som ydre beklædning i forbindelse med træning på kolde dage eller som mellemlag på meget kolde dage. Om forår og efterår er jakken perfekt som eneste ydre beklædning.  
Kombinations mulighederne er mange. Med jakkens høje indhold af merinould (54% merinould) vil den lune godt under skaljakken når vinteren bider, men grundet brug af merinould og derved merinouldens temperatur regulerende egenskaber er jakken også et hit forår / efterår.

Med 42% polyester og 4% elastan på ydersiden er jakken meget slidstærk, fleksible og ikke mindst let vind og vandafvisende.

Jakken er generelt tætsiddende, det gælder også for den integreret hætte. Hætten virker perfekt under alle former for hjelme uden at nedsætte bevægelsesfriheden da den følger hovedet.

Med lange ærmer og tommelfinger loops kan du i langt de fleste vejrlig undgå at skulle bruge handsker - kommer handskerne dog i spil vil integration med jakken være perfekt.
På brystet er der en lomme hvor der nemt er plads til iPod, musikafspiller eller en stor smartphone, lommen er med lynlås. Udtag på bagsiden til høretelefoner gør det muligt at hører musik eller lignende på din tur.
Asymetrisk lynlås der slutter i hagebeskytter giver dig mulighed for at lukke kraven helt tæt uden at have irriterende skraben eller tryk på hals eller hage.
Begge lynlåse samt alle logoer er reflekterende så du bliver set i mørke.  

Værd at vide:
Merinould er naturligt bakteriehæmmende, det betyder at du skal vaske denne jakke mindre end andre jakker. Bare hæng jakken udenfor til udluftning og den er hurtigt klar til brug igen.

Derudover har Merinould temperatur regulerende egenskaber der holder din krop i balance. Denne egenskab er også det essentielle grundlag for hvorfor jakken virker godt gennem alle årstider. 

Denne model er facon syet til kvinder. Med andre ord trimm fit til kvinder. 

Materialer:

  • 54% merino uld
  • 42% polyester
  • 4% elastan

Producent: ACLIMA
Serie: Woolshell
Farve: Damson

Vaskeanvisning:
Trøjen vaskes ved 40grader. Det anbefales at vaske trøje med ACLIMA's uldshampoo der indeholder lanolin. Lanolin er med til at vedligeholde de antibakterielle egenskaber i uldet samt uldets naturlige strækbarhed.