32Gi

32GI Sports Nutrition blev grundlagt i 2009 af Mark Wollf som er uddannet ernæringsekspert og elitecoach hvor han har arbejdet med sportsudøver i over 20 år
32Gi tager udgangspunkt i kroppens opbygning, hvad den har brug for under hårde udfordringer, hvor depoterne bliver kørt i bund, så man ved indtagelse af produkterne kommer op på et godt energi niveu igen. Derfor er 32Gi også meget åben omkring hvad der er i produkterne, så du som bruger ved helt precis hvad du indtager i kroppen.

 

Mere information om 32Gi

To serier gør det nemt.

32Gi har lavet to serier af energiprodukter der henvender sig til langdistance hvor udholdenhed er vigtig og den anden er til dig der løber race, hvor det er en masse energi der bliver forbrændt meget hurtig.
De kalder dem Endure og Race. Endure-serien er udviklet til langdistancesport og baseret på isomaltulose. Seriens produkter hjælper med at stabilicere, balancere og levere en langvarig energi. Race-serien er lavet til sport hvor du har brug for her og nu energi, og til intensive og korte distancer, hvor kroppen har brug for hurtig energi. Denne serie er baseret på glukose, da atleter har brug for et højere blodsukkerniveau under fysisk høj pres. I Race-serien finder du også produkter hvor der er tilføjet koffein, som er super godt og idielt når man har brug for et ekstra energi hurtigt.