Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
Humangear GoBites Duo
Humangear GoBites Duo
Humangear GoBites Duo
Humangear GoBites Duo
Humangear GoBites Duo

Humangear GoBites Duo

Humangear
70.00 DKK

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Vi kender det alle sammen, den der fornemmelse af at sidde med kylling i karry eller bolognese sauce på fingrene efter at have spist et måltid frysetørret mad med en traditionel spork. Den er bare ikke helt lang nok til at nå ned i bunden af posen uden at fingrene skal med. GoBites Duo er et stærkt alternativ med en samlet længde på hele 23 cm.

En pose frysetørret mad er typisk 18-19 cm dyb, og man får altså den bedste smagsoplevelse når man får rørt hele i bund, efter det varme vand er hældt på.

Bruger man en traditionel spork på 17 cm kan det godt være en udfordring at få rørt maden grundigt igennem uden at have en god del af hånden nede i posen hvilket ikke er særligt hygiejnisk.

Løsningen kunne være GoBites Duo fra amerikanske Human Gear, som også er folkene bag de populære GoToob rejseflasker i silicone som passer perfekt til alt fra ketchup til shampoo.

GoBites Duo er en rigtig gaffel og en rigtig ske som kan samles for at give den ekstra længde der skal til når den færdige pose med frysetørret mad skal indtages i shelteret efter en lang dag i sporet.

Bruges ske og gaffel hver for sig har man et sæt kort, men særdeles brugbart bestik. Skeens lidt kantede form gør det nemt at få de sidste rester med fra den dybe tallerken og gaflen er designet med ”skarpe” kanter som gør det muligt at dele maden til mundrette bidder. Gaflens tænder er dybe nok til at sno spaghetti uden problemer.

GoBites Duo er produceret af stærkt varmebestandigt BPA-fri nylon og er næsten ikke til at brække i stykker. Når turen er overstået kan GoBites Duo gå i opvaskemaskinen, så den er klar til næste udflugt.

GoBites Duo har livstidsgaranti mod produktionsfejl.

Vægt: 22 gram

Samlet længde: 23 cm

Adskilt længde: 15 cm pr. del

Fri for BPA, polycarbonat og phtalater