Microfiber håndklæde 45x90 cm. Bodeaux

Microfiber håndklæde 45x90 cm. Bodeaux

Nordpol

99,00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Et microfiber håndklæde fra Nordpol er et vigtigt element når du skal pakke til turen ud i det blå, og gerne vil spare på vægten. Den er super effektiv og hurtigttørrende, samtidig med at den fylder og vejer minimalt.

Dette microfiber håndklæde fra Nordpol er en mindre model fra deres serie, som både kan bruges til tørring efter bad, men også i andre praktiske gøremål, hvor en mindre model kan være praktisk.

Microfiber er det nye sort
Det smarte ved et microfiber håndklæde er dens evne til at suge vand effektivt væk, uden at det bliver tungt og vådt på samme måde som normale bomuldshåndklæder gør. Dette skyldes kombinationen af 85% polyester og 15 % polyamid, der også gør at microfiber håndklædet tørre hurtigere, og kan derfor nemt anvendes flere gange i løbet af dagen. Et microfiber håndklæde kræver ingen særbehandling, da håndklædet let kan vaskes på 30 grader i maskinvask.

Med en størrelse på 45 x 90 cm., og vægt på ca. 100 g. er dette håndklæde altså ideel til rejsebrug i en taske med begrænset plads. Du sparer meget plads og vægt under transport ved at vælge et microfiber håndklæde fra Nordpol.

Andre der købte denne, købte også