Netundertøj i uld

Hvorfor netundertøj i uld?

Netundertøj er en glimrende beklædningstilstand til dig, der gerne vil have både ventilation og varme i din beklædning. Hullerne i netundertøjet betyder, at der dannes små luftlommer, og disse luftlommer bidrager yderligere til isoleringen, uden at du bliver for varm. Dette gælder også for netundertøj i uld, men her får du også merinouldens fordele med i købet. Uld er varmt og isolerer godt, og merinoulden er i så fin kvalitet, at det ikke kradser. Desuden er uld meget resistent overfor bakteriedannelse, hvilket betyder at det ikke optager lugt så let som andre fibre. Skulle du blive våd er ulden også utrolig hurtig til at tørre.

Du kan derfor trygt købe dit næste netundertøj i uld. Du vil ikke blive skuffet, men nok nærmere overrasket over hvor godt et materiale merinould faktisk er. 

Kunne du tænke dig at se hele vores store udvalg af uldtøj kan du klikke her. Hvis du gerne vil læse mere om merinould, så klik endelig her

Mere information om Netundertøj i uld

Hos OutdoorPro.dk finder du et bredt udvalg af kvalitetsbevidst netundertøj fra Aclima, Nordens førende uldproducent.

Du kan se resten af vores Aclima-sortiment lige her.

For at gøre det nemt at handle netundertøj online har vi samlet vores bedst sælgende og mest efterspurgte produkter her på siden - Vi ser frem til at levere dit nye netundertøj!