Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

ACLIMA Coolnet

Oversigten her viser hvornår de forskellige serier er bedst.

Oversigt over aclima's serier

Som det fremgår herover er Coolnet bedst ved Høj aktivitet og fra mellem -30 og plus 25 grader. Der er lapper på skuldrene, for at gøre det mere behageligt, når du bærer en rygsæk. Aclima CoolNet er lavet af MERAKLON polypropylen, hvilket gør den velegnet til aktive mennesker. Kan bruges hele året, og du vil tørre hurtigt efter aktivitet.

Bedste anvendelse:
Kan bruges hele året rundt, under høj aktiviteter, hvor du sveder meget, så som at løbe, langrend, hockey, cykling, MTB osv.
ACLIMA Coolnet kan ligeledes benyttes til vekslende aktivitet. Coolnet er designet så den holder dig isoleret og varm når du bevæger dig minimalt, men omvendt, holder dig tempereret ved høj aktivtet. Ved høj aktivitet flytter den sved og fugt væk fra kroppen og videre til mellemlaget.

 

Materialer:
100 g Meraklon polypropylen.

Du finder alle vores ACLIMA produkter her

ACLIMA Coolnet Polo with Zip

ACLIMA Coolnet Polo with Zip

ACLIMA

Mere information om ACLIMA Coolnet

ACLIMA's Coolnet serie er special udviklet til høj aktivitet.

Aclima CoolNet har den unikke funktion at være fugtspredende på grund af mesh konstruktionen af stoffet, hvilket giver færrere kontaktpunkter mellem kroppen og tøjet. Laget af luft i masken ventilerer under aktivitet, og isolerer under inaktivitet. Tøjet er let og behagelig at have på, og rib strikkede områder er blevet tilføjet til ekstra elasticitet. 

Klik her for at læse mere om Coolnet i bunden.