Centrifuge Jacket

Centrifuge Jacket

Outdoor Research

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Centrifuge Jacket har en kombination af den tekniske Radiant fleece på bagsiden og en vindtæt og vandafvisende polyester som er placeret på hætten, kroppen og forsiden af ærmerne. Altså der hvor vejret påvirker dig allermest.

Denne kombination gør at jakken er ekstrem åndbar - sammenlignet hvor stor beskyttelse den giver mod elementerne. Du kan nemlig hele tiden komme af med sved og varme gennem fleecesektionerne under armene og på ryggen. Derfor oplever du ikke en klam fornemmelse, selvom du knokler for at komme frem.

Frontlynlåsen er asymetrisk. Det virker måske underligt lige først, men du opdager hurtigt, at effekten er fantastisk. For det første er hagen ikke generet af den hårde lynlås, og for det andet er der et stykke Radiant fleece hen over området, som dækker underansigtet af. Derfor kan du ånde frit, selvom det er koldt og du derfor har dækket munden af for kulden.

Vindtrøjen har en brystlomme med skjult lynlås, og 2 stiklommer. Der er huller ved ærmegabene, som passer til tommelfingrene, så du er dækket godt af selvom du bevæger dig meget.