Helium II Regnjakke Bengal

Helium II Regnjakke Bengal

Outdoor Research

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Hvis regnjakken skal være let, og du ikke har behov for mange lommer og lynlåse så er Helium II jakken fra Outdoor Research en oplagt mulighed. Jakken er en personalefavorit i butikken.

Helium II er syet i 2,5 lags Pertex Shield+ materiale som udover at være let, vandtæt og åndbart også er ripstop, så et uheld med en spids gren eller kraftig torn ikke nødvendigvis betyder en lille katastrofe på turen. Jakken har fuldt tapede syninger.

Jakken er foran udstyret med en YKK® AquaGuard® lynlås som effektivt holder vandet ude, øverst er lynlåsen beskyttet af en ombukket ”garage” som også sikrer at lynlåsen ikke generer under hagen. Den lange lynlås er samtidig den allermest effektive måde at lufte ud i jakken.

Foran har jakken en vandtæt brystlomme på venstre side. Alle lynlåse er forsynet med pulltabs, så det er enkelt at betjene dem med våde, kolde hænder. Helium II jakken kan pakkes sammen i en indbygget lomme indvendig i venstre side af jakken og er forsynet med en løkke så den kan fastgøres til rygsæk eller klatresele med en karabin.

Den store hætte på Helium II jakken passer over en klatrehjelm, hvilket normalt ikke er en fordel for pasformen når den bruges uden hjelm. Her er hætten dog udstyret med Outdoor Research unikke HALO justeringssystem som sikrer at hætten følger hovedets bevægelser og ikke skærmer for det perifære udsyn. Hætten har desuden en wire afstivet skygge. Jakken har elastikjustering i livet.

Helium II jakken er i Outdoor Research standard fit, men skåret lidt mindre i størrelserne, så skal du have plads til eks. en dun- eller fiber forstærkningsjakke under den skal du formentlig gå en størrelse op.

Vandtæthed: 13.000mm vandsøjletryk

Åndbarhed: 20.000 gram/m2/24 timer

Alle syninger er naturligvis fuldt tapede.

Størrelsesguide, brystmål:

S: 94cm

M: 102cm

L: 109cm

XL: 117cm