Helium Superlette Herre Regnbukser

Helium Superlette Herre Regnbukser

Outdoor Research

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Helium bukserne fra amerikanske Outdoor Research er en let løsning som ikke fylder eller vejer noget særligt i rygsækken, men som stadig giver den helt rigtige beskyttelse når vejret viser tænder.

Materialet er 2,5 lags ripstop Pertex Shield+ som er både vandtæt og åndbart. Ripstop materialet sikrer at eventuelle små rifter fra møde med tjørnekrat eller anden bidsk natur ikke udvikler sig katastrofalt inden det kan repareres. Bukserne har fuldt tapede sømme.

I livet har Helium bukserne både silicone strimmel i lænden for at forhindre at de glider ned og elastik justering foran for at give den perfekte pasform hver gang. Livet er desuden udstyret med løkker som er kompatible med Outdoor Research seler (medfølger ikke).

Knæene er faconsyede for at give maksimal bevægelsesfrihed og ved anklerne har Helium bukserne både silicone strimler for at holde dem fast om bukserne og lange lynlåse som gør det nemt at tage bukserne på ud over støvler eller sko.

Helium bukserne er forsynet med en lynlåslukket baglomme som samtidig fungerer som pakpose når de ikke er i brug. Pasformen er Outdoor Research standard fit således at der er plads til normale bukser eller forstærkningsbukser under.

Vægt: 164 gram i str. L (kontrolvejet i butikken)