Interstellar Jacket Black/Charcoal
Interstellar Jacket Black/Charcoal
Interstellar Jacket Black/Charcoal
Interstellar Jacket Black/Charcoal
Interstellar Jacket Black/Charcoal

Interstellar Jacket Black/Charcoal

Outdoor Research

2500.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Outdoor Research har lavet en super åndbar og vandtæt jakke, som endda er i strækbart stof.

Ascent Shell membran - et teknisk vidunder

Ascent Shell membranen har Outdoor Research udviklet til brug i deres vandtætte jakker og bukser, hvor aktivitets niveauet er særligt højt. Med stor åndbarhed og et vandsøjletryk på 15.000 mm, er du klar til det meste aktivitet i fjeldet.

Se her en video, som forklarer hvordan Ascent Shell membranen er konstrueret og fungerer.

Gode detaljer, holder uvejret ude

Interstellar jakken er en multifunktionel skaljakke, med en række tekniske detaljer.

Hætten er justerbar både i nakken og ved hagen, så den følger dit hoveds bevægelser uden at blokere for dit udsyn. Den er stor nok til at kunne bruges hen over en cykelhjelm, og skyggen er afstivet med en wire, som du kan forme efter dit eget ønske. En rigtig god detalje, når regnen vælter ned, så du kan lede vandet væk og udenom dit ansigt.

Frontlynlåsen er i den ekstremt vandafvisende YKK Aquaguard Vislon-type, som både er ekstrem slidstærk og nem at lyde op og i. Indvendigt er frontlynlåsen bakket op med en lamineret stormflap. Så er du sikker på at der ikke trænger vand ind i jakken.

Ved håndleddene kan du justere den elastiske omkreds med velcro, så du kan få jakken til at slutte helt tæt omkring håndled eller dine handsker.

Ved livet er jakken afsluttet med en elastisk justering, så du også her kan få jakken til at lukke effektivt af for elementerne.

Lommer på Interstellar jakken

Jakken har 2 lynlåslukkede håndlommer med god plads til kort, hue, handsker og grej. Lommerne er lukket med YKK Aquaguard lynlåse. Den venstre lomme kan vendes på vrangen og bruges som pakpose til jakken. Efter denne øvelse ender du med en lille pakke med en strop, som du kan hænge på en krog.

Håndlommerne har mesh inderside, for at give mulighed for at ventilere jakken ved at åbne lommerne. Desuden gør det også jakken lettere.

På venstre side af brystet er der yderligere en lomme, lukket med lynlås. Denne er stor nok til GPS,kompas eller endda et par fleecehandsker.

Specifikationer for Interstellar Jacket

  • Materiale: 3-lags Ascentshell™ i 100% nylon 20D mekanisk stræk ripstop yderstof med 100% polyester 12D bagside
  • Ryglængde: 73 cm
  • Vægt: 329g i størrelse Large