Skiundertøj

Er der noget mere fantastisk end at stå ned af de kridhvide løjper på skisportsstederne? Eller elsker du bare at komme ud i sne og kulde og opleve naturen i sin vildhed? Hos OutdoorPro.dk kan du finde praktisk skiundertøj, så du er klædt ordentligt på inderst, når du skal ud i kulden.

Skiundertøj kan både bruges, når familien skal på skitur, men det er også godt til udendørslivets mange ture, og når det danske vintervejr byder på minusgrader. Hos os finder du et bredt udvalg af skiundertøj og tilbehør, så du altid har udstyret i orden. Vi forhandler Aclima, som er et anerkendt norsk mærke, og alle vores produkter er derfor i fin merinould, lavet af folk der lever og ånder i det klima som tøjet bedst anvendes i. Du kan derfor være helt sikker på at få top kvalitet til din næste skirejse!

Mere information om Skiundertøj

Vær klædt rigtigt på med Outdoorpro.dk

Skal du ud i kulden, er det vigtigt at være klædt rigtigt på. Her hos os har vi et stort udvalg af skiundertøj, så du kan opbygge hele garderoben til dine skiture og oplevelser i sneen ét sted. Vi forhandler blandt andet:

  • Skiundertrøjer
  • Skiunderbukser
  • Heldragter
  • Huer
  • Handsker
  • Halsedisser

Vil du være klædt rigtigt på, kan du derfor blot scrolle gennem vores lækre udvalg af skiundertøj i høj kvalitet, der er skabt til udendørsoplevelserne - vi har det meste! Uldtøjet er lavet i meget fin merinould, som er et fantastisk naturligt fiber, som du kan læse mere om her.

Lækre skiundertrøjer i forskellige farver

Hos OutdoorPro.dk kan du finde skiundertrøjer i mange forskellige modeller. Der er både kortærmede og langærmede modeller i sortimentet, og du kan vælge mellem tynde og tykke. Der er derfor helt sikkert en skiundertrøje, der passer til dine behov.

Får du det let koldt når du er ude, kan du vælge en af vores ekstra varme langærmede skiundertrøjer i uld. Den skal nok holde kulden fra døren, så du kan føle dig behageligt varm og tør.

Når du skal fræse ned af løjperne, kan du vælge en af vores lettere undertrøjer med korte ærmer, så du ikke overopheder under den fysiske aktivitet. De kortærmede skiundertrøjer kan også bruges både forår og efterår, når du skal opleve naturen og vil være ekstra sikker på, at du kan holde varmen.

Skiunderbukser i korte og lange modeller

Hos OutdoorPro.dk sørger vi for, at du altid kan finde smart og praktisk skiundertøj, når du har brug for det. Vores udvalg af underbukser er stort, og der er mange forskellige modeller at vælge mellem.

Hos os kan du både finde helt korte underbukser og lange modeller, der når helt ned til anklerne. Uanset kulden skal du derfor nok kunne klæde dig på efter vejret, hvis du handler hos os.

Har du brug for ekstra meget varme, har du endda mulighed for at finde heldragter hos os, så du er pakket helt ind, inden du bevæger dig udenfor i minusgrader.

Huer, handsker og halsedisser til kulden

Vil du være sikker på, at du kan holde varmen, så er det en fordel at beskytte dine mest udsatte kropsdele. Når du er iført vores gode skiundertøj, kan du supplere med en halsedisse, hue og handsker, så du er klædt rigtigt på til kulden.

Hos Outdoorpro har vi et bredt udvalg af ekstra tilbehør til dit undertøj, der er i samme høje kvalitet som resten af vores udvalg. Du kan derfor nemt samle et fuldt sæt skiundertøj, inklusiv tilbehør, hos os.

Skiundertøj i uld hos OutdoorPro.dk

Uld er et fantastisk materiale, hvis du er på jagt efter godt undertøj. Langt størstedelen af vores udvalg af skiundertøj er fremstillet i uld, så du er sikker på, at kvaliteten er helt i top.

Uld har mange fordele, der gør det særligt godt til vinterens kulde. Uld er nemlig et naturligt materiale, der er:

  • Isolerende
  • Temperaturregulerende og åndbart
  • Bakteriehæmmende
  • Let at vedligeholde

Vælger du undertøj i uld, er du derfor klædt rigtig godt på, hvis du skal være udenfor i kuldegrader og være fysisk aktiv.

Vedligehold dit skiundertøj rigtigt

Hvis du vælger vores lækre skiundertøj i uld, er det vigtigt, at du vedligeholder det rigtigt. Du kan langt hen ad vejen nøjes med at lufte dit skiundertøj i uld godt igennem – gerne i fugtigt vejr. Uldens naturlige bakteriehæmmende egenskaber sikrer, at skiundertøjet ikke vil lugte efter brug.

Når skiundertøjet er blevet beskidt og trænger til en vask, så husk kun at bruge uldvaskemiddel, da almindeligt vaskemiddel vil få fibrene til at trække sig sammen og skrumpe dit skiundertøj. Vi forhandler uldvaskemiddel, der er sikkert at bruge med alt vores undertøj i uld i vores sortiment.

Efter vask skal undertøj i uld blot lufttørre, før det igen er klar til brug. Læs vores vaskeanvisning til uldtøj her, så er du klædt godt på til at købe og bruge uldtøjet.

Aclima er norsk kvalitet, og skabt til kulden

Vi sælger alt fra norske Aclima, og det er kun en lille smule af deres tøj vi har listet her under skiundertøj. Gå endelig ind på vores side med Aclima for at se det store udvalg, så du også kan få uldtøj til hverdag, ture i skoven, motion om vinteren og lignende. Kig særligt på de to største serier, LightWool og WarmWool, hvor der er et bredt udvalg af tøj at vælge mellem. Er du til et mere stilfuldt look, så tjek DesignWool ud. Uanset hvad du ender med, skuffer Aclima aldrig!